wymenga-logo

Inkoop - Verkoop - Kwaliteit

Inkoop

De diervoedergrondstoffen worden bij gerenommeerde producenten van grondstoffen voor humane voeding ingekocht. Daarbij hebben wij specifiek interesse in de aankoop van zogenaamde offspecification grondstoffen, die uiteraard aan strenge kwaliteitsnormen (GMP / HACCP) moeten voldoen. Hiervoor komen in aanmerking: reststromen, start-stop producten en grondstoffen in beschadigde verpakkingen, met onjuiste houdbaarheidsdatum, met afwijkende deeltjesgrootte of functionaliteit, etc.

Verkoop

De verkoop van de grondstoffen vindt rechtstreeks aan de diervoederindustrie plaats, in het bijzonder producenten van mengvoeders, petfood en aquafeed.

Kwaliteit

Ons bedrijf is GMP+ gecertificeerd (GMP-reg.nr.13298). Daarnaast beschikken wij ook over een QS-certificaat (QS-ID: 4031735616316).
De externe kwaliteitsaudits worden uitgevoerd door KIWA.

Naast kwaliteitsborging van onze grondstoffen hebben wij een milieuzorgsysteem, gericht op het duurzaam gebruik van verpakkingsmaterialen en energie. Ook zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het verhogen van de efficiency.

Algemene Voorwaarden

Op al onze inkopen, verkopen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noord Nederland.